Izgalmas vacsora: baconös mozarellás sült banán

nlc | 2016. Február 20.
Ha szereted a kifinomult ízeket, és nem riadsz vissza egy nem szokványos finomságtól, vedd elő a noteszed, és jegyzetelj. Megéri.

Többször újra elolvastuk ezt a receptet, mire összeraktuk a fejünkben, hogy mekkora ízkavalkádra készüljünk. Ám miután megnéztük a videót, már csak egy kérdésünk maradt: eddig miért nem próbáltuk ki?

Amire szükséged van a baconös mozarellás sült banánhoz:

Távolítsd el a banán héját és öntsd le olvasztott vajjal a gyümölcsöket. Tedd be a sütőbe kb 20 percre 200 fokon, és süsd aranybarnára mindkét oldalát. Végy néhány szelet bacont, és vágd apró kockára, majd süsd azt is ropogósra. Ha kész vagy ezekkel, hasítsd fel a banán közepét és rakd bele a mozarellát, a szalonnát, majd tegyél még rá a reszelt sajtból. Süsd még 5 percig, amíg a sajt el nem olvad. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Exit mobile version