A csokis sütik királynője! Készíts te is fahéjas brownie-t!

nlc | 2016. Március 03.
Csokis sütiből nem lehet eleget sütni. Tapasztalatból mondjuk, hogy ez a fahéjas brownie például pillanatok alatt elpárolgott!

A brownie a csokis sütemények királynője! Egyszerűen, gyorsan elkészíthető, akár sütisütésben kevésbé jártas kezdő konyhatündérek is elkészíthetik, a siker garantált. Ott a helye a húsvéti vendégváró asztalon is. Csokirajongók számára kötelező, még maga Gombóc Artúr is imádná!

Hogy tökéletes legyen a brownie-nk, érdemes néhány dologra odafigyelni:

Az alap brownie-t sokféleképpen ízesíthetjük: szórhatunk bele durvára darabolt diót, mogyorót, mandulát, pisztáciát, nagyon jól illik hozzá a málna, az eper és a banán, de ízesíthetjük a tésztáját akár (bio)narancs reszelt héjával, (bio)citrom reszelt héjával, őrölt fahéjjal, gyömbérrel vagy kardamommal is. Kombinálhatjuk mogyoróvajjal, natúr krémsajttal, vagy akár csokis mogyorókrémmel is. 

Hozzávalók kb. 20×20 cm-es sütőtálhoz:

Kattints tovább a teljes recepthez >>>

 

Exit mobile version