Mennyei sajtos, ropogós sertéstekercs villámgyorsan

nlc | 2016. Március 15.
Ha gyors és isteni meleg kajára vágysz, amivel villoghatsz is, ez tökéletes lesz, meglásd!

Ugyan a feketecsalán nem hétköznapi hozzávaló, itthon is beszerezhető. Ha mégsem sikerül, vagy nem akarsz vele bajlódni, vagy nem akarod algalapokkal, norikkal helyettesíteni, anélkül is isteni lesz, ígérjük.

Erre lesz szükséged a sertésszusihoz:

Tegyük a csomagolóra a sertésszeleteket, és sózzuk, borsozzuk őket. Helyezzük rá az egyik végére a feketecsalán-leveleket, a levelekre a reszelt sajt felét, majd a főtt fürjtojásokat. Ezután a csomagoló segítségével tekerjük fel a töltött sertéshúst. Hempergessük meg lisztben, tojásban és zsemlemorzsában, és süssük őket ropogósra, aranybarnára 5-7 perc alatt. Ha elkészültünk, vágjuk fel a tekercseket, és tálaljuk a káposztával. Gyönyörű és isteni! Ki kér belőle? 

 

Exit mobile version