Laktózmentes mozzarellás cukkini ropogós

Szarvasi Mozzarella | 2016. Május 31.
Lemondás nélkül, mindenki számára élvezhetővé tettük a mozzarella fogyasztást.
Laktózmentes mozzarellás cukkini ropogós

Elkészítési idő: 45 perc

Hozzávalók 4 fő részére:

Tálaláshoz:

Elkészítés:

  1. A megmosott cukkinit reszeljük le, majd sózzuk be. Hagyjuk állni kb. 10 percig.
  2. Ezután a kezünkkel jól csavarjuk ki. Keverjük ki a liszttel, a nagyon apróra vágott hagymával, a lereszelt fokhagymával és az apró kockákra vágott laktózmentes mozzarella sajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Egy serpenyőben forrósítsunk föl 3 evőkanál olajat. Készítsünk kisebb pogácsákat a cukkini masszából és az olajban süssük ki őket.
  4. Tálaljuk zöld salátával és paradicsomszósszal.

Jó étvágyat kíván a Szarvasi Mozzarella!

www.szarvasimozzarella.hu

Exit mobile version