Eláruljuk, mi a nyár itala: görögdinnye mámoros csavarral

nlc | 2016. Július 27.
Egy igazi nyári koktél kicsit édes, hűsítő és egészen biztosan kerül bele a legnyáribb gyümölcsből, a görögdinnyéből is!

A görögdinnye íze gyakorlatilag teljesen összeforrt a nyárral valószínűleg június első hetében már mindenki egy árnyas balatoni partszakaszon szeretné köpködni a magokat, amíg az édes dinnyelé összeszárad az állán.

Persze, ha épp nincs lehetőségünk vízparton pihenni, otthon is ehetünk dinnyét vagy még inkább készíthetünk magunknak ütős, dinnyés koktélt! Úgy tűnik, 2016 nyarának slágere most a dinnyés pezsgő, ami lényegében összeturmixolt dinnyéből és pezsgőből áll, de ez véletlenül se hangozzék szemrehányásnak ha ez a kettő benne van, az égvilágon semmi sem hiányzik belőle.

Azért persze lehet fokozni az örömöket: ajánlják például agávésziruppal (a még édesebb ízekért) vagy lime-lével is, ezektől egyébként még gazdagabb lehet az ital.

 

Voltak, akik ezt is továbbgondolták, és a kész koktélból pálcikás jégkrémet fagyasztottak ennél pedig egyáltalán nem tudnánk jobb ötletet elképzelni!

Mashable

Exit mobile version