Próbáld ki te is a csokiba mártott nachos chipset!

nlc | 2016. Szeptember 09.
Ne vesd el egyből a gondolatot, hogy a sós nachos chipset édes csokiba mártsd – a két íz ugyanis meglepően jól kiegészíti egymást. A kedvenc nassolnivalód lesz!

Rendíthetetlen csokifanatikusnak tartod magad? Akkor téged biztos nem fog meglepni az ötlet, hogy még a nachos chipset is csokival edd! A szkeptikusoknak pedig üzenjük, hogy legyenek bátrak, ami a sós és édes ízek párosítását illeti: gondoljanak csak a tengeri sós csokira vagy karamellára – nem isteniek? Ugyanez a helyzet a most következő ropogtatni valóval is, amiben szuperül egymásra talál a nachos sóssága és a csoki édessége – ráadásul, hogy igazán pikáns legyen a történet, még egy kis chili is kerül a tetejére! 

Csokis nachos chips

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Olvaszd fel mikróban egy bögrében a csokichipset.
  2. Egy konyhai csipesz segítségével mártsd bele az olvadt csokiba a nachos darabokat, úgy, hogy teljesen befedje őket.
  3. Helyezd őket egy sütőpapírral bélelt tepsire.
  4. Tedd hűtőbe addig, amíg teljesen meg nem szilárul rajta a csoki.
  5. Fogyasztás előtt szórd meg egy csipetnyi chiliporral. 

Forrás: Little Things

Exit mobile version