Tökéletes téli vendégváró: mini töltött burgonyák

nlc | 2016. Október 14.
Ezek a krumplik szinte megcsinálják magukat, neked alig kell ügyeskedned velük, elég csak nézni, ahogy aranybarnára sülnek – először és másodszor is!

Ha olyan vendégváró finomsággal készülnénk, ami gyorsan megvan, nincs vele sok meló, és még az alapanyagokhoz sem kell a fél fizetést elköltenünk, akkor megtaláltuk, mert ilyen tényleg létezik.

A fő alapanyag a krumpli, ez nagyjából mindig van otthon, és még az is tudja kezelni, aki amúgy nem szokott hétvégente hobbiból szuvidálni.

Az apró krumpliszemeket először egy alufóliával bélelt tepsiben megsütjük (itt még tényleg SEMMI dolgunk nem volt ezzel a recepttel) aztán levágjuk a krumplik tetejét és alját, kivájjuk őket, és ezeket mind szépen összeaprítjuk. Ebből lesz a töltelék! Jön még bele sajt, tejföl, ízlés szerint bacon, némi újhagyma, aztán visszatöltjük őket a krumplikba, és mehetnek is vissza a sütőbe.

Hihetetlenül egyszerű, mégis nagyon finom!

Még több isteni vendégváró falatka az NLCafén:

BuzzFeed

Exit mobile version