Szupergyors mandulás-pesztós kelbimbó

nlc | 2016. Október 19.
A kelbimbó méltatlanul került a kevéssé népszerű ételek listájára – valójában nagyon is finom, változatosan elkészíthető, ráadásul egészséges ételről van szó. Mutatunk is hozzá egy szuper receptet!

Ez az egyszerű finomság szuper köret lehet, de akár főételként is megállja a helyét! Isteni kelbimbós étel, amit ráadásul fél óra alatt is, rémesen egyszerűen elkészíthetünk!

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra!

2. Egy nagyobb tálban keverjük össze a kelbimbót a sóval, a borssal és az olívaolajjal, aztán sütőpapíron süssük meg 20-30 perc alatt!

3. A sült kelbimbókat keverjük össze a pesztóval, tálaljuk pirított mandulával megszórva.

AvocadoPesto

Exit mobile version