Parmezános-sütőtökös puffancs, a család új kedvence

nlc | 2016. Október 20.
A sütőtök most egy sós harapnivalóban bizonyít.

 A rengeteg szuperfinom sütőtökös édesség mellett ne felejtsük el, hogy a sütőtök kiválóan kiegészíti a sós ízeket is! A most következő receptnek örülni fognak azok, akiktől gyakran vár pogácsát a család: ez a puffancs ugyanis olyan, mint a pogácsa leegyszerűsített, könnyű változata. 

 Parmezános-sütőtökös puffancs

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A két tojást és a sütőtökpürét kézi habverővel keverd alaposan össze.
  2. A liszthez add hozzá a sütőport, a fűszereket, majd keverd hozzájuk a sütőtökös-tojásos krémet.
  3. Hevítsd fel az olajat 175 fokosra és egy evőkanálnyi adagokban süsd ki a puffancsokat.
  4. Szórd meg őket parmezánnal és rozmaringgal, és már ehetitek is! 

Forrás: Little things

Exit mobile version