Egészséges és gyors őszi vacsora: édesburgonyás-babos egytál

nlc | 2016. November 08.
Mi már tudjuk, mit készítesz ma vacsorára: laktató és isteni finom édesburgonyás-babos egytálételt!

Ha megcsömörlöttél a sütőtöktől, válaszd a hasonlóan ízletes őszi ételt, az édesburgonyát! Isteni íze és krémes textúrája mellett még egészséges is, ráadásul sokszínűen elkészíthető és izgalmasan fűszerezhető. Figyelj, mert a most következő édesburgonyás-babos egytál receptjéből lehet a következő kedvenc gyors vacsorád! Íme:

Édesburgonyás-babos egytál

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Hevítsd fel az olajat egy serpenyőben, dobd rá az édesburgonyát, sózd és pirítsd meg kicsit, nagyjából 3-5 percig.
  2. Add hozzá a paprikákat, keverd össze, majd jöhet hozzá a hagyma, a fokhagyma és a többi fűszer is.
  3. Ha a zöldségek kellően megpuhultak, keverd hozzájuk a kukoricát és a babot. Addig hagyd őket a tűzőn, amíg átmelegszenek és megpuhulnak
  4. Tálald a zöldségeket barna rizzsel vagy quinoával, egy nagy kanál görög joghurttal és egy kis korianderrel. Jó étvágyat!

Forrás: Goodful

Exit mobile version