A vörösboros brownie jobb, mint a karácsony!

nlc | 2016. November 11.
Nem gondoltuk volna, hogy a brownie lehet még tökéletesebb, de ezt is sikerült kivitelezni – némi vörösbor hozzáadásával!

Egy tömény és krémes brownie, amiből belül még folyik a csokoládé, gyakorlatilag bármikor képes minket kirángatni a depresszió bugyraiból, ahogy egy pohár jó vörösbor is simán elűzi a napi stresszt. Szóval akkor képzeljük csak el, mi lesz, ha ezt a kettőt kombináljuk! Sőt, ne is képzeljük el, hanem azonnal próbáljuk ki ezt a kisebb csodával felérő vörösboros brownie receptet!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a sütőt 170 fokra (légkeverésesen 150) és béleljünk ki egy kisebb tepsit sütőpapírral!

2. Gőz fölött olvasszuk meg a csokoládét, majd vegyük le a tűzről, és ha picit kihűlt, adjuk hozzá a vörösbort, majd a cukrot, a lisztet, a tojásokat, a vaníliát és a kávét. Keverjük el, míg egyenletes masszát nem kaptunk!

3. A tésztát öntsük a formába és 30-40 perc alatt süssük készre!

Independent

Exit mobile version