Süss egészséges, házi banánchipset!

nlc | 2016. December 14.
A bolti, cukrozott banánchips helyett egyszerűen elkészítheted a saját, egészséges verziódat! Mutatjuk, hogyan.

Van egy szuper ötletünk, mivel elégítsd ki az édesség és a nasi iránti vágyad: süss házi banánchipset! A bolti rokonával ellentétben, ez a banánchips nem tartalmaz hozzáadott cukrot, viszont a banán természetes édességének és egy csipetnyi fahéjnak köszönhetően viszont remek édes nassolnivaló. Ráadásul szuper rost- és energiaforrás is, így edzés előtt is jól jön belőle néhány falat. Mutatjuk, hogyan készül:

Házi banánchips

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. 90 fokra melegítsd elő a sütőt. Készíts elő egy tepsit, borítsd sütőpapírral.
  2. Hámozd meg a banánokat, vágd fel őket fél centi vastag szeletekre. Márts meg minden falatot a narancslében, majd helyezd őket a tepsire! Végül szórd meg fahéjjal.
  3. 3-4 órán keresztül süsd őket aranybarnára, ropogósra!
  4. Hagyd teljesen kihűlni, majd tárold légmentes tartóban!

Popsugar

Exit mobile version