Aszalt szilvás-marcipános bejgli – ott a helye a diós és a mákos mellett!

nlc | 2016. December 16.
Nem éppen klasszikus a töltelék, de annyira finom, hogy kár lenne kihagyni!
Aszalt szilvás-marcipános bejgli - ott a helye a diós és a mákos mellett!

Sokan félnek a bejglisütéstől, pedig nem bonyolult, csak az időt kell megadni neki, hogy megszáradhasson a tojás a tetején, és szép márványos mintájú legyen.

Géppel a legegyszerűbb összedolgozni, de természetesen kézzel is készíthetjük. A bejgli frissen a legfinomabb, de bátran dolgozhatunk vele előre. A friss, kisült bejglit rácson kihűtjük, szorosan fóliába csomagoljuk, vagy ha van otthon vákuumozó gépünk, akkor akár le is vákuumozhatjuk, és lefagyasztjuk.

Hozzávalók 3 db bejgli tésztájához:

A töltelékhez:

Tovább a teljes recepthez >>>

Exit mobile version