Mézeskalácsos-sajttortás mártogatós, amit képtelenség abbahagyni

nlc | 2016. December 22.
A mártogatósokra általában sósként gondolunk, pedig a desszertből is közösségi élményt varázsolhatnak! Karácsonykor próbáld ki a mézeskalácsos-sajttortás mártogatóst, amivel tuti mindenkit leveszel a lábáról!

Már se időd, se energiád még egy adag mézeskalácsot sütni? Ha ennek ellenére sem szeretnél lemondani a mézeskalács ízéről, készítsd el ezt a szuperegyszerű mártogatóst! Egyszerre idézi fel a sajttorta krémességét és a mézeskalács ízét – egyszerűen ellenállhatatlan!

Mézeskalácsos-sajttortás mártogatós

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Verd fel gép habverővel a krémsajtot, körülbelül 1 percig.
  2. Add hozzá a cukrokat és a melaszt, és közepes fokozaton verd további 1 percig.
  3. Jöhet a gyömbér, a fahéj és a szerecsendió is. Keverd össze alaposan.
  4. Végül óvatosan add hozzá a tejszínhabot is, és addig keverd, amíg homogén állagot nem kapsz, nagyjából 30 másodpercig.
  5. Tálald azonnal csokival, cukorkával megszórva, Graham-keksszel kínálva, vagy tartsd hűtőben 1 hétig, légmentes edényben.

Foodfolksandfun

Exit mobile version