Így készíts tökéletes, lisztmentes répatortát!

nlc | 2017. Január 18.
Ezt a liszt- és cukormentes répatortát már ma el akarod majd készíteni!

 A répatorta a legjobb példa rá, hogy egy szuperegészséges étel is lehet ellenállhatatlan. Ha elkészíted az alábbi liszt- és cukormentes, proteinben és egészséges zsírokban bővelkedő mennyei répatortát, egy szemernyi kétséged sem marad efelől! Reggelire, uzsonnára, kicsiknek, nagyoknak – mindenhogy tökéletes!

Lisztmentes répatorta

 Hozzávalók:

A kókuszos mázhoz:

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő 180 fokra a sütőt.
  2. Verd fel a tojást a tejjel és a vaníliával. Egy másik tálban keverd össze a zablisztet, a cukrot, a sütőport, a sót, majd a folyékony mixet öntsd a szárazra! Keverd össze alaposan.
  3. Ezután add hozzá a reszelt répát és a folyékony állagúra melegített mandulavajat. Addig kevergesd, amíg össze nem áll belőle a tészta.
  4. Öntsd a tésztát egy kivajazott tepsibe, majd süsd 25-30 percig.
  5. Hagyd hűlni 5 percet.
  6. A mázzal nincs más teendőd, mint összekeverni a kókuszvajat és az édesítőt, majd tejjel hígítani a keveréket. Ezután csak kend a kihűlt répatorta tetejére. Jó étvágyat!

TheBigMansWorld

Exit mobile version