Így készíts avokádós hummuszt, 4 hozzávalóból!

nlc | 2017. Február 02.
Nem tudsz dönteni avokádókrém és hummusz között? Készíts avokádós hummuszt!

Készülj fel, hogy ha kipróbálod az avokádós hummuszt, nehezen fogod rávenni magad, hogy visszatérj a natúr hummuszhoz! Avokádóval kiegészítve ugyanis olyan krémes állagot és lágy ízt kap a csicseriborsós–szezámos krém, amiről nem is álmodtál volna! Márthatsz bele zöldségeket, kenheted a szendvicsedre, ez a krém tuti, hogy bárhogy a kedvenced lesz!

Avokádós hummusz

Hozzávalók:

1-2 adaghoz

Elkészítés:

  1. Bontsd fel az avokádót, és vágd össze apró darabokra. 
  2. Az avokádót, a hummuszt, a citrom levét és a sót mind tedd egy aprítógépbe.
  3. Nagyjából 1 percen át dolgoztasd a gépet, hogy összeálló, sima krémet kapj.
  4. Tálald friss korianderrel megszórva, pitával, pirítóssal vagy zöldségekkel. Jó étvágyat!

Popsugar

Exit mobile version