A sajttorta és a banánkenyér mennyei házassága

nlc | 2017. Március 20.
A sajttortát soha nem lehet megunni, ettől függetlenül azonban érdemes lehet variálni egy kicsit – a szokásos kekszes alap helyett ezentúl banánkenyérre jön az isteni krém!

Nem akarunk mohónak tűnni, de szerintünk kevés dolog lehet annál jobb, mint mikor két fantasztikusan finom édességet házasítanak. Különösen, ha a kettőből az egyik a sajttorta!

A sajttorták alapja általában összetört kekszből készül (épp emiatt az egyszerűség miatt szeretik olyan sokan elkészíteni is), és bár tény, hogy itt egy kicsit macerásabb a dolog, de annyira jól passzol a könnyű banános tészta a sűrű krémhez, hogy igazán megéri!

Egy kis karamellszósszal tényleg maga a tökéletesség: 

Hozzávalók:

A banánkenyéraljhoz:

A sajttorta krémjéhez:

 

BuzzFeed

Exit mobile version