Medvehagyma a kalácsban? Naná!

nlc | 2017. Március 27.
Az enyhén édes kalács nagyon finom lesz a friss medvehagymától, amiről szokás elmondani, hogy enyhén fokhagymaízű.
Medvehagyma a kalácsban? Naná!

A végeredmény valóban enyhe fokhagymás íz, és elképesztően finom illat! Legjobb jó sok puha vajjal megkenni a kész kalácsot, és még langyosan megenni, de persze egy kis sajttal is nagyon jó.

Sokan félnek a kalácstól, pedig igazából egy titka van: meg kell adni neki az időt, amíg a tészta megkel. Ha ezt nem sajnáljuk, akkor a kalács foszlós, levegős, könnyű lesz!

Ha időben eszünkbe jut, nem árt az összes alapanyagot szoba-hőmérsékletűre melegíteni a konyhapulton, azzal időt spórolhatunk meg a kelesztésnél, ha nem jéghideg tojást használunk.

Elkészítési idő: 130 perc

Hozzávalók:

Tovább a teljes recepthez >>>

Exit mobile version