A legeslegjobb palacsinta!

nlc | 2017. Március 30.
Igazi finomság az édesszájúaknak. Egy tökéletes reggeli, ami a húsvéti szünidő alatt egész biztosan a család kedvence lesz.
A legeslegjobb palacsinta!

Minden palacsintának megvan a maga ideje. A hagyományos túrós vagy lekváros palacsinta remek édesség egy kiadós leves után, a francia crêpes típusú palacsinta akár egy elegáns vacsora záróakkordja is lehet, az amerikai palacsinta pedig maga az ideális reggeli.

Nagyon egyszerű elkészíteni, szépen tálalható és millió módon variálható. A klasszikus amerikai palacsintát juharsziruppal és ropogósra sütött baconnel kínálják, de nálunk inkább az édes verziók népszerűek. A kókuszos, almás, kakaós és mandulás amerikai palacsinta is nagyon finom, de talán ez a banános a legeslegfinomabb. Különösen karamellszósszal, amit érdemes előző nap elkészíteni, így reggel csak a palacsintát kell kisütni, és már kész is az isteni reggeli.

Elkészítési idő: 60-70 perc

Hozzávalók kb. 20-25 db-hoz:

A karamellszószhoz:

Tovább a teljes recepthez >>>

Exit mobile version