Készíts panna cottát a vendégeknek! Imádni fognak!

nlc | 2017. Április 06.
Végre itt az eperszezon! Egyszerűen lehetetlen eperből annyit enni, amennyit az ember szeretne.
Készíts panna cottát a vendégeknek! Imádni fognak!

Az eper egyszerűen mindenhez jó, a tortától kezdve a lekvárig, a gyümölcslevesen át a panna cottáig. A panna cotta pedig egy nagyon egyszerű, mégis zseniális desszert, egyedül azzal lehet elrontani, ha túl sok zselatint teszünk bele, és nem lágy lesz a végén, hanem radírgumiszerűen kemény. Lapzselatinnal nem tudjuk túladagolni benne a zselatint, mindig tökéletes lesz a végeredmény.

Elkészítési idő: 30 perc + hűtés

Hozzávalók 6 adag panna cottához:

Az eperraguhoz:

Tovább a teljes recepthez >>>

Exit mobile version