Mézes-lime-os koktélráksaláta, ami elhozza neked a nyarat

nlc | 2017. Április 18.
Ezt a mennyeien friss ráksalátareceptet jól raktározd el, mert a nyár kedvenc könnyű ebédopciója lesz!

 Bár a kánikulától még messze vagyunk, olykor már beújíthatunk egy-két igazi nyári receptet – hiszen a lelkünknek már szüksége van rájuk! Ez a mézes-lime-os ráksaláta a tökéletes nyári ebéd kategória: könnyű, laktató és abszolút diétabarát – egy adagban mindössze 266 kalóriával kell számolnunk. 

 Mézes-lime-os ráksaláta

Hozzávalók:

4 adaghoz

Elkészítés:

  1. Hevíts egy kis olívaolajat egy serpenyőben és dobd rá a fagyos rákocskákat. Sózd, borsozd ízlés szerint, add hozzá a fokhagymát, a mézet és a lime levét, majd nagyjából 2 percig süsd mindkét oldalukat, hogy rózsaszínre váltson a színük.
  2. A rákot most tedd félre, és némi olajon párold meg a spárgát és a kaliforniai paprikát. Ízlés szerint sózd, borsozd.
  3. Keverd össze a zöldségeket és a rákot és fogyaszd még melegen. Jó étvágyat!

Goodful

Exit mobile version