Mindenmentes csokis-mogyoróvajas brownie csicseriborsóból

nlc | 2017. Április 20.
Hogy mi keresnivalója van a csicseriborsónak a brownie-ban? Nagyon is sok: nemcsak tökéletes állagot, hanem extra rostot és fehérjét is ad a kedvenc sütinknek!

Azt gondolod, egy vegán brownie-ból tej-, liszt-, glutén- és cukormentesen semmi jó nem sülhet ki? Akkor meg fogsz lepődni, mert a csicseriborsó felhasználásával készült mindenmentes, mogyoróvajas-csokis brownie az egyik legfinomabb sütemény lesz, amit valaha kóstoltál!

Mindenmentes csokis-mogyoróvajas brownie csicseriborsóból

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. 175 fokra melegítsd elő a sütőt és bélelj ki sütőpapírral egy tepsit.
  2. A csoki kivételével minden hozzávalót dobj az aprítógépbe és keverd simára!
  3. Végül keverd a tésztába a csokit, majd oszlasd el egyenletesen a tepsiben.
  4. 25-35 percig süsd, majd 1 órát hagyd hűlni, mielőtt felszeletelnéd. Jó étvágyat!

theroastedroot

Exit mobile version