Gyors vacsora: tészta retekkel

nlc | 2017. Április 23.
Ilyenkor legszívesebben mindenhez ennénk egy kis retket. Most elő is vettük a kedvenc zöldséges tésztánkat, hogy azt is feldobjuk kedvenc tavaszi zöldségünkkel.
Gyors vacsora: tészta retekkel

Hozzávalók:

A zöldségeket megmossuk, az újhagymát vékony karikákra vágjuk, a salátacukkinit lereszeljük, a sárgarépát megtisztítjuk, és zöldséghámozóval szalagokra szeljük. Olívaolajon megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a cukkinit és a sárgarépát, és megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, citromlét facsarunk rá, majd meghintjük napraforgómaggal. A retket megmossuk, vékony karikákra vágjuk, majd keresztben csíkokra. A tésztát al dentére főzzük, összekeverjük a raguval, majd megszórjuk a friss, ropogós retekkel. Petrezselyemmel ízesíthetjük még.

Exit mobile version