Szupergyors tavaszi desszert: mennyei töltött eprek

nlc | 2017. Május 04.
Ezek a töltött eprek épp olyan finomak, mint egy falat epres sajttorta!

 Epres édességekből sosem elég! Használjuk hát ki az eperszezont, hogy friss gyümölcsből készíthessük el a legfinomabb desszerteket. Ha kevés az időnk, vagy csak nincs kedvünk sokat vesződni a desszerttel, az eperrel akkor is szerencsénk van, hiszen alig kell hozzányúlni, és máris tökéletes édesség válik belőle. A most következő töltött eprek az epres sajttorta ízeit idézik, egyetlen falatban. Íme:

Töltött eprek

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Egy éles késsel vágd le az eper csumáját és óvatosan szedd ki a közepét.
  2. A krémsajtot a porcukorral és a vaníliával verd habosra.
  3. Töltögesd meg az epreket a krémmel, majd a tetejüket szórd meg bőven csokichipsszel vagy kekszmorzsával!

thekitchn

Exit mobile version