Ha a zabkását már unod: quinoakása karamellizált banánnal

nlc | 2017. Május 19.
Ha elkészíted ezt az isteni quinoakását, olyan lesz, mintha desszertet reggeliznél!

A zabkása szuper reggeli, de egy kis változatosság sosem árt! Készítsd most a reggeli kását quinoából – megmutatjuk, hogyan dobhatod fel, hogy ellenállhatatlan legyen!

Quinoakása karamellizált banánnal

Hozzávalók:

2 adaghoz

Elkészítés:

  1. A felkarikázott banánokhoz add hozzá a fűszereket, a diót és az agavét, és forgasd össze.
  2. Egy serpenyőben közepes láng felett olvaszd fel a vajat, majd dobd rá a banánt.
  3. Nagyjából 5 percig főzd, amíg a banán karamellizálódni nem kezd.
  4. A quinát oszd el kétfelé, és önts rá kókusztejet. A mikróban melegítsd fel.
  5. A karamellizált banánt púpozd a quinoa tetejére. Végül mandulavajjal, gojibogyóval vagy chiamaggal is megkínálhatod. Jó étvágyat! 

Popsugar

Exit mobile version