Izraeli kuszkusz barackkal és pisztáciával

nlc | 2017. Május 22.
Unod a sima salátát? Dobj össze egy kuszkuszsalátát minden földi jóval megpakolva!

Egy kiadós, minden földi jóval megpakolt kuszkuszsaláta a legjobb köretválasztás egy nyári grillpartira, de akár egy könnyű ebédként vagy vacsoraként is megállja a helyét, ha már ráuntál a zöld salátára. Íme, egy igazi nyári, izraeli ihletésű kuszkusz, barackkal, pisztáciával és aszalt gyümölcsökkel!

Izraeli kuszkuszsaláta

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A kuszkuszt a csomagolása szerint főzd meg. Ha elkészült, keverd össze a gyümölcsökkel, a pisztáciával és a mentával.
  2. Egy kis, zárható üvegben keverd össze az olajat, a snidlinget, a mustárt, a balzsamecetet és a mézet. Adj hozzá pár csipet sót és borsot, majd rázd össze alaposan.
  3. A dresszinget locsold a kuszkuszra, és alaposan forgasd össze vele.
  4. Fogyaszthatod melegen, de érdemes 1-2 órára hűtőbe tenni, hogy igazán összeérjenek az ízei. Jó étvágyat!

foodiecrush

Exit mobile version