Így készül a gazpacho ázsiai módra

nlc | 2017. Május 26.
A nyári napok egy kedvenc levese a gazpacho. Most megmutatjuk, hogyan csavarhatsz rajta egyet dél-keleti irányban!

 A forró leveseket ritkán kívánjuk meg az egyébként is forró nyári napokon, ám egy hűsítő gazpacho mindig jöhet! A klasszikus spanyol recept tuti befutó ugyan, de ha mégis újítanál rajta, mutatunk egy szuper változatot, amiben a gyömbér és a thai bazsalikom hatására kap ázsiai ízvilágot a gazpacho. Íme:

Ázsiai gazpacho

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1.  A paradicsomot, a fokhagymát, a lilahagymát, a gyömbért, a bazsalikomot, a koriandert, az olajat és az ecetet mind tedd egy turmixgépbe és turmixold össze!
  2. Keverd hozzá az apróra vágott uborkát, majd lefedve tedd be a hűtőbe 2 órára.
  3. Fogyasztás előtt ízlés szerint sózd. Jó étvágyat!

Popsugar

Exit mobile version