Készítsd a rablónyársat lazaccal!

nlc | 2017. Június 08.
A nyár egyik kedvenc grillétele kicsit újragondolva: rablógyárs lazaccal!

Ha nem szeretjük a nehezebb húsokat, rajongunk a halételekért, vagy egyszerűen valami más, könnyedebb ízre vágyunk, próbáljuk ki a klasszikus rablónyárs lazaccal felturbózott változatát! Mert a lazac ugyanúgy isteni lesz a grillen, ráadásul szupergyorsan elkészül, és nagyon boldoggá teheti azokat, akik a forró nyári napokon nem annyira kívánják a zsíros kolbászokat és tarjaszeleteket.

Ha nincs lehetőségünk grillezni, otthon, sütőben is elkészíthetjük!

 

Hozzávalók:

 

A lazacot és a zöldségeket vágjuk fel kockákra, majd húzzuk fel a nyársakra. Kenjük be őket bőven olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, és dobjuk a grillre, míg meg nem puhulnak – de vigyázat, ne süssük túl a halat!

Ha elkészült, facsarjunk rá friss citromlevet, és azonnal fogyasszuk!

 

TheViewFromGreatIsland

Exit mobile version