5 tavaszi kajatrend, amelyet nem fogunk tudni kikerülni

nlc | 2018. Március 16.
Megnéztük, milyen ételek trendingelnek az Instagramon, így tavasz kezdetén.

Tavasszal mindenbe új lendülettel vethetjük bele magunkat: az öltözködésbe, az edzésbe és az étkezésbe is. Most az utóbbinak megyünk utána, vagyis hogy milyen izgalmas kajatrendek boldogítanak majd minket idén tavasszal, szigorúan az Instagram szerint.

1. Szénsavas kávé

Nem tudjuk, hozzánk mikor érkezik, de a tengerentúlon és Ázsiában egyre több szupermarket polcán ott figyel a szénsavval  és elektrolitokkal dúsított, organikus kávé. Természetesen többféle, gyümölcsös ízben. 

2. Geóda sütik

Egy ideje csodáljuk a geóda tortákat, tavasszal pedig érkezik a trend aprósütemény formájú rokona. Valami azt súgja, főleg az esküvőkön lesz belőle igazi szenzáció.

3. Pastasotto

A rizottó és a tészta házasságából született pastasotto a lustáknak kedvez: a tészta ugyanis sokkal gyorsabban megfő, mint a rizs, a textúra mégis hasonló marad. Tavaszi zöldségekkel kiegészítve mehet is az Instára!

4. Tacro

Nincs kajatrend-válogatás az ügyeletes kajahibrid nélkül. Ebben a szezonban ez a tacro, mely a taco és a croissant keresztezéséből jött létre. Gondolj egy vajas levelestésztára, hússal, szósszal és zöldségekkel töltve – bejön?

5. Gyulladáscsökkentő étrend

Rosie-Huntington Whitely-tól, Tom Brady-n át a celebek éppen a gyulladáscsökkentő diétára esküsznek. Kurkuma, lazac, mangó, valamint gyógyteák minden mennyiségben.

purewow

Exit mobile version