Isteni, sütés nélküli csokis-cseresznyés sajttorta

nlc | 2018. Augusztus 01.
Ha a kánikulában sem bírod süti nélkül, készíts egy ilyen hűs sajttortát!

Finom sütikre a nyári melegben is szükség van (nem lehet fagyin élni), de kinek van kedve a 35 fokban bekapcsolni a sütőt? A megoldás egy sütés nélküli sajttorta, például isteni, csoki-cseresznye ízben.

Csokis-cseresznyés sajttorta

Hozzávalók

az alaphoz:

a krémhez:

Elkészítés:

  1. Törd morzsásra a kekszet, keverd össze a cukorral, a puha vajjal és sózd meg. Oszlasd el egy tortaforma aljában és hagyd pihenni.
  2. Verd simára a krémsajtot, majd add hozzá a tejszínt. Ezután jöhet a vanília, a cukor és a sót, végül pedig a kakaópor.
  3. A kész krémmel kend meg az alapot. A tortát 3 órára tedd be a fagyasztóba, vagy hagyd egész éjszakára a hűtőben.
  4. A cseresznyét csak tálalás előtt oszlasd el a tetején.

tasty

Exit mobile version