Döglött patkányt talált levesében egy állapotos asszony

nlc | 2018. Szeptember 11.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Az étterem vezetője pénzt ajánlott a vendégnek, ha esetleges károsodástól tartva elvetetné a történtek miatt a gyermekét.

Valószínűleg legközelebb kétszer is meggondolja, hogy menjen-e étterembe az a kínai nő, akivel a következő szörnyű történet megesett. A terhes asszony férjével tért be enni a Xiabu Xiabu népszerő étteremlánc egyik egységébe, és nem sokkal később nagy megdöbbenésére egy patkányt halászott ki az ételből.

A nő feldúlt férje azonnal jelezte a helyzetet az étterem személyzetének, és az igazán elképesztő fordulat csak ekkor következett:

a személyzet ugyanis 20 ezer jüant (kb. 800000 forint) ajánlott a párnak arra az esetre, ha esetleges egészségkárosodástól tartva a történtek miatt az abortusz mellett döntenének.

A pár a történtek után egyből kórházba ment, ahol megállapították, hogy a születendő babának nincs baja. Az étterem ismét bepróbálkozott némi anyagi kompenzációval, de azt nem tudni, hogy a házaspár elfogadta-e a jóvátételt.

Az ügyet a helyi hatóság vizsgálja, és a nyomozás idejére az éttermet bezárták. 

via GIPHY

Aki pedig fotót vagy videót óhajt látni a gusztustalan esetről, annak a továbbhaladást erre javasoljuk.

Forrás: FoxNews