Ha eddig nem szeretted a chiapudingot, most megszereted

nlc | 2019. Augusztus 03.
Ilyen krémes és finom még soha nem volta chiapuding!

Ha próbáltad már, és nem jött be annyira, akkor azért, ha még sosem csináltad, akkor pedig azért készítsd el a most következő chiapudingot! Sokan a furcsa, zselés állaga miatt nem kedvelik a chiamagból készült egészséges pudingot, ám a most következő recepttel mennyeien krémesre sikerül majd!

 Krémes, vegán chiapuding

Hozzávalók:

2 adaghoz

Elkészítés:

  1. A kókusztejet, a mandulatejet, az édesítőt és a vaníliát keverd össze egy befőttesüvegben. (Használj kézi habverőt, hogy teljesen csomómentes és krémes legyen az eredmény.)
  2. Ezután öntsd hozzá a chiamagot, és add hozzá a sót. Ismét használd a habverőt, és keverd alaposan össze a mixet.
  3. Zárd le az üveget, és tedd hűtőbe egy egész éjszakára.
  4. Másnap reggel kínáld meg friss málnával, áfonyával, kókuszchipsszel és egy kis mandulával. Jó étvágyat hozzá!

thekitchn

Exit mobile version