Pikáns ketchupos grillezett oldalas grillezett ananásszal és quesadillas-val

nlc | 2016. Július 11.
Az oldalas az egyik legjobb grill alapanyag: titka a finom pác és a sütés. Mi most grillezett ananásszal és barbecue szósszal feldobott quesadillas-val kínáltuk, és osztatlan sikert arattunk!

Pikáns ketchupos grillezett oldalas grillezett ananásszal és quesadillas-val

Mézes-pikáns ketchupos grillezett oldalas grillezett ananásszal és quesadillassal

 Hozzávalók:

A körethez:

1. Az oldalast sóval, borssal és reszelt gyömbérrel fűszerezett vízbe tesszük egy egész hagymával együtt, és lassú tűzön kb. 50 perc alatt puhára főzzük.

2. A Maggi Fortélyok nagyobb tasakjában lévő alapot összekeverjük az olajjal és 2 evőkanál ketchuppal, és bekenjük vele az oldalast, majd grillen megsütjük.

3. A Maggi Fortélyok kisebb tasakjában lévő alapot összekeverjük 3 evőkanál ketchuppal, az így kapott barbecue szószt félretesszük.

3. Az ananászt meghámozzuk, szeletekre vágjuk, és grillsütőn pár perc alatt megsütjük.

4. A quesadillas-hoz egy tortilla lapot vékonyan megkenünk a barbecue szósszal és alaposan megszórjuk reszelt sajttal, ráterítünk egy másik tortilla lapot, és száraz serpenyőben átsütjük.

5. A grillen sült oldalas darabokat a grillezett ananásszal és a barbecue szósszal és sajttal töltött, kisebb cikkekre vágott quesadillas-val tálaljuk.  

Mentés

Exit mobile version