Tésztasaláta grillen sült húspogácsával koktélparadicsommal és tzatzikivel

nlc | 2016. Július 11.
Friss, üde nyári ízekkel dobtuk fel a tésztát: összeforgattuk egy kis tzatzikivel és koktélparadicsommal, és ráadásként fűszeres csirkefasírtot készítettünk hozzá, hogy a húsevők is elégedettek legyenek ezzel az egyszerű, de nagyszerű fogással.

Tésztasaláta grillen sült húspogácsával koktélparadicsommal és tzatzikivel

Tésztasaláta grillen sült húspogácsával koktélparadicsommal és tzatzikivel

Hozzávalók:

1. A vöröshagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a húst előkészítjük.

2. A Maggi Fortélyok nagyobb tasakjában lévő fűszeralapot hozzáadjuk a csirkéhez, majd összegyúrjuk a hagymával és petrezselyemmel és grillen megsütjük.

3. A kígyóuborkát megmosva legyaluljuk, besózzuk és állni hagyjuk 20 percig, majd kinyomkodjuk a levét. A joghurtban elkeverjük a Maggi Fortélyok kisebbik tasakjában lévő fűszeralapot, majd hozzáadjuk a kinyomkodott uborkát.

4. A tésztát megfőzzük, majd leszűrjük és összeforgatjuk a tzatzikivel, és a feldarabolt koktélparadicsommal és a grillen kisült húspogácsákkal tálaljuk.

Mentés

Exit mobile version