Grillezett csirkecomb zöldségekkel és fűszervajas pitakockákkal
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- Maggi Fortélyok 2 in 1 roston sült csirke fűszervajjal alap
- 4 db pita
- zöldségek vegyesen: kukorica, zöldborsó, cukkini, kaliforniai paprika, zöld bab
- 5 dkg vaj
- 5-6 evőkanál olaj
1. A Maggi Fortélyok nagyobb tasakjában lévő fűszeralapot összekeverjük kb. 5-6 evőkanál olajjal, majd alaposan bekenjük vele a megtisztított csirkecombokat és hűtőben állni hagyjuk 1 órán át.
2. A Maggi Fortélyok kisebb tasakjában lévő fűszeralapot elkeverjük 5 dkg olvasztott vajban.
3. A zöldségeket előkészítjük, és megpároljuk. A pitákat a grillen pár percig sütjük, majd feldaraboljuk és a fűszervajjal megkenjük mindkét oldalukat.
4. A hűtőből elővett csirkecombokat grillen megsütjük, ha kész, a párolt zöldségekkel és a fűszervajas pitaszeletekkel tálaljuk.
Mentés