Grillezett csirkecomb zöldségekkel és fűszervajas pitakockákkal

nlc | 2016. Július 20.
Nyáron nem is kell ennél jobb vacsora: izzítsd a grillt, készíts egy finom sült csirkecombot, és kínáld zöldségekkel és finom fűszervajas pitával.

Grillezett csirkecomb zöldségekkel és fűszervajas pitakockákkal

Grillezett csirkecomb zöldségekkel és fűszervajas pitakockákkal

Hozzávalók:

1. A Maggi Fortélyok nagyobb tasakjában lévő fűszeralapot összekeverjük kb. 5-6 evőkanál olajjal, majd alaposan bekenjük vele a megtisztított csirkecombokat és hűtőben állni hagyjuk 1 órán át.

2. A Maggi Fortélyok kisebb tasakjában lévő fűszeralapot elkeverjük 5 dkg olvasztott vajban.

3. A zöldségeket előkészítjük, és megpároljuk. A pitákat a grillen pár percig sütjük, majd feldaraboljuk és a fűszervajjal megkenjük mindkét oldalukat.

4. A hűtőből elővett csirkecombokat grillen megsütjük, ha kész, a párolt zöldségekkel és a fűszervajas pitaszeletekkel tálaljuk.

Mentés

Exit mobile version