A tökéletes téli vacsora: zöld fűszeres sült camembert

nlc | 2016. December 05.
Igazi főnyeremény ez a recept! Pár mozdulat, 5 perc munka, és már tolhatjuk is a sütőbe. Friss baguette-tel tunkolva egyszerűen mennyei finom!!
A tökéletes téli vacsora: zöld fűszeres sült camembert

 

Hozzávalók:

  1. A camembert-t kivesszük a dobozból, kicsomagoljuk a papírból, majd visszatesszük a doboz alsó részébe.
  2. Megpucolunk pár fokhagymagerezdet, és kisebb darabokra vágjuk.
  3. A camembert-be késsel kis bemetszéseket csinálunk, ezek egy részébe szúrjuk a fokhagymadarabkákat, a többibe pedig rozmaringot dugdosunk.
  4. Megszórjuk szárított oregánóval és bazsalikommal, és ízlés szerint, egy kis fehérbort locsolunk a tetejére.
  5. Sütőlapra helyezzük a sajtot, és 200 fokos sütőben kb. 25 percig sütjük. 
Exit mobile version