Mit főzzek ma? Tejszínes-baconös spagettit!

nlc | 2016. December 05.
A tészta az egyik leghálásabb alapanyag. Még egy zsúfolt napon is meleg ebédet/vacsorát varázsolhatunk az asztalra, ha van otthon egy kis spagetti, és néhány alapanyag. Készülhet ugyanez akár sonkával, gombával kiegészítve is.
Mit főzzek ma? Tejszínes-baconös spagettit!

Hozzávalók:

  1. A bacont felkockázzuk, és serpenyőben ropogósra pirítjuk. Ha kész, kiszedjük, és a visszamaradt zsiradékon megdinszteljük a felaprított vöröshagymát. (Ha túl sok a zsír, akkor le kell önteni, épp csak annyi legyen, ami elegendő a hagymához.)
  2. Ha kész, felöntjük a tejszínnel, és közepes lángon néhány perc alatt besűrítjük.
  3. Megfőzzük a spagettit.
  4. Ha kész a spagetti, összeforgatjuk a hagymás-szósszal, majd megszórjuk a megpirított baconnel és friss bazsalikommal. Azonnal tálaljuk.
Exit mobile version