Ezt a csirkés gyors vacsorát ki kell próbálnod!

nlc | 2016. December 12.
Lilahagyma, gomba, paprika, bacon és sok-sok sajt: ezt mind elbírja a hátán a csirkemell. És a végeredmény? Egy tökéletes vacsora a rohanó hétköznapokra, csak egy kis saláta kell mellé és már tálalhatjuk is!

 

Hozzávalók 4 főre:

1. A csirkemellet megtisztítjuk és felszeleteljük. Kevés olívaolajat hevítünk egy serpenyőben, és fehéredésig sütjük a csirke mindkét oldalát, közben fűszerezzük.
2. A gombát és a kaliforniai paprikát felszeleteljük, a bacont kettévágjuk. A sajtokat lereszeljük, összeforgatjuk.
3. A félig átsült csirkeszeleteket sütőtálba tesszük, átöntjük a visszamaradt zsiradékot is, majd sorban ráhelyezzük a hagymát, a gombát, a kaliforniai paprikát és végül 1 vagy 2 szelet bacont. Egy nagyobb adag sajtot a kezünkben kissé összenyomogatunk, és úgy tesszük a bacon tetejére.
4. 200 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt pirosra sütjük.

Exit mobile version