A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Már magában is nagyon finom lenne ez a rizsgombóc, de a közepén elrejtett sajtdarab teszi egészen különlegessé! Készíthetünk mellé egy kis mártogatót, vagy egy finom chutney-t is, garantáltan nem marad egy morzsa sem belőle.
Hozzávalók kb. 15 db-hoz:
20 dkg főtt rizs
1 db tojás
10 dkg reszelt sajt
só, bors
10-15 dkg mini mozzarella
zsemlemorzsa a hempergetéshez
bő olaj a sütéshez
A főtt (kihűlt) rizshez hozzáadjuk a tojást, a reszelt sajtot, sózzuk-borsozzuk és összegyúrjuk.
A masszából gombócokat formázunk, közepükbe egy-egy mini mozzarellát rejtünk, majd zsemlemorzsában forgatjuk meg, és bő olajban kisütjük.