A legpraktikusabb ruhák egy nehéz napra

nlc | 2016. Február 19.
A húzósabb munkanapokat nem könnyű átvészelni, de bármilyen apróságnak is tűnik, egy okosan kitalált outfit sokat segíthet. Következik néhány apró öltözködési trükk, ami a nehéz percekben vagy akár napokban is komoly plusz erőt adhat!

1. Érdemes egy semleges színű szettet összeállítanod egy-egy nehezebb napra, legalábbis ha éppen a megúszás a cél. Nem kell sokat taktikázni, mi-mivel passzol, és még akár egy nehéz, alvásmentes éjszaka után is gyerekjáték lesz felöltöznöd.

2. Meg se forduljon a fejedben egy vadonatúj, netán kibírhatatlanul magas vagy szimplán kényelmetlen cipő, hiszen garantáltan hosszabbnak tűnhet benne az amúgy sem könnyű nap. Ha nagyon kopog, nehezen jársz benne, kényelmetlen, csak fokozza a kínokat. Válassz egy bejáratott, kényelmes darabot, amiben szinte repülnek az órák!

3. Ha bármilyen okból, de stressz tarkítja a napodat, a pamut a legjobb barátod, vagy bármilyen szuperkényelmes, puha anyag, amit a bőröd szeret. Egy biztos, a műszálas ruhák, szúrós pulcsik (pláne ha idegességedben vagy betegség miatt izzadsz is éppen), vagy fémcsatos, -díszítéses kreációk nagyon nem könnyítik meg az idő múlását, és nem segítenek a jobb komfortérzetet biztosításában.

4. Inspiráló minták, motiváló feliratos pulcsik akár szerencsehozó ruhatalizmánokként is működhetnek. Vedd fel a kedvenc szívecskés bugyidat, cuki pöttyös sportcipődet (ha a helyzet megengedi), vagy a mondjuk “You can do it!” – feliratos trikódat a blézer alá.

5. Csak semmi szorítás! Elég az izgalom, nem kell tovább feszélyezni magad egy övvel, ahogyan egy szoros nadrág is tabu ilyen helyzetekben. Ha mégis hangsúlyozni szeretnéd a derekad, az öv helyett válassz egy rövid kiskabátot, ha kisruha van rajtad.

 

Exit mobile version