Napi horoszkóp (12.11., kedd)

nlc | 2001. December 11.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Szeretnéd a hátad mögött hagyni azt a helyzetet, amelybe saját hibádon kívül kerültél. Mindenki tudja, hogy nem te vagy az elsőszámú felelős, de a neved adtad a tranzakcióhoz, ami most befuccsolt. Nem tudsz megszökni, ezért ne is gondolkozz ezen a lehetőségen. Minél előbb állj neki a feladatnak és igyekezz felgöngyölíteni a történetet. Mielőtt besötétedne, már közelebb leszel a megoldáshoz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Úgy gondolod, hogy az egyik munkával kapcsolatban elég információd van ahhoz, hogy nyugodtan belefogj. Sajnos azonban egyik kollégád nem adott át számodra minden anyagot ahhoz, hogy a mostani helyzetben sikerrel zárd le az ügyet. Amikor tudomást szerzel a többi anyagról már késő, így nem tudod megváltoztatni a döntést, de még befolyásolhatod a történteket. Lelkiismeret-furdalásod van a történtek miatt, de ez nem vigasztalja meg a kollégáidat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Egyik munkatársad csak a te véleményedet fogadja el egy ügy kapcsán. Nagyon jól esik számodra, hogy feltétel nélkül megbízik az ítéleteidben, de ez zavarba is hoz. Ma ne menj el hazulról, mert szükséged van egy elmélyült beszélgetésre, amelyet csak családodtól megkaphatsz. A családi körben eltöltött este után még a hangulatod is megváltozik.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Új munkatársad érkezik, akit Neked kell betanítanod. Úgy érzed, hogy ez komoly felelősség számodra, és igyekszel minél jobban végrehajtani ezt a feladatot. Az új kollégád nagyon érdeklődőnek tűnik, de nagyon gyorsan rájössz, hogy nem alkalmas a feladat ellátására. Nem tudod, hogy most mit csinálj, hiszen neki sem akarsz rosszat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Szerelmed szeretne rendet tenni közös otthonotokban, mielőtt hazaérkezel. Amikor mindezt észreveszed, nagyon kedves leszel és fáradozását egy vacsorával “honorálod”. Mostanában barátaid negatívan nyilatkoztak erről a kapcsolatról, de most ők is egyetértenének veled. Lehet, hogy a veszekedés sok mindent meg tud változtatni?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Nem bízol magadban, és így nagyon nehéz elérni azt, amire már régóta vágysz. Tele vagy kétségekkel és ezt Kedvesed is észreveszi. Nem, tudja mire vélni hirtelen hangulatváltozásaidat, így a kapcsolatotokban keresi a hibát. Igyekezz minél előbb megnyugtatni, mielőtt visszavonhatatlan eredményre jut.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Környezetedben mindenki fel van háborodva egyik munkatársad viselt dolgain. Nem érted, hogy hirtelen miért ítélik el kollégáitok a látott viselkedést. Sehogy sem jutsz előre egy fontos feladatban, és nem tudod, hogy kitől kérhetsz segítséget. Kedvesed alig várja, hogy hazaérj, és végre megbeszéljétek a tegnap történteket.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nagyon bátran viselkedsz a mai megbeszélésen, amikor egyik munkatársad rád támad. Pontosan tisztában voltál a dolog indítékával, így a helyzetet is könnyebben tudod kezelni. Kollégáid megköszönik a gyors reakciót, mert a segítséged nélkül ez az értekezlet könnyen félrecsúszhatott volna. Szeretnél ma Kedveseddel ünnepelni, hiszen régen halogatjátok ezt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Egyik kollégád kisütötte, hogy milyen meglepetéssel rukkoljatok ki az összes kollégátok felé. Nagyon egyszerűnek tűnik a megvalósítás, de amikor belefogtok már nem vagytok erről meggyőződve. A munka alatt még be kéne valakit avatnotok a titokba, mert Ő is sok segítséget jelenthetne. Hidd el, hogy a most befektetett energia megtérül, előbb mint gondolnád.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Energiád nagy részét fölösleges dolgokra pazarlod. Nehezen tudsz különbséget tenni a lényegtelen és a fontos dolgok között. Este ülj le és gondold végig, hogy mit szeretnél elérni, mert akkor számodra is tisztává válik, hogy ennek érdekében mit kell tenned. Mostanában nagyon fontos szerepet játszanak életedben a barátaid, így egy-kettő ma is beállít hozzád.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Sokkal több energiát fektetsz egy feladatba, mint amennyit az valójában igényel. Nem tudod, hogy hol forgácsolod szét magad, de érzed, hogy ez már nem tarthat sokáig. Több fórumon képviseled munkatársaid véleményét, de ezt senki nem köszöni meg Neked. Ezért ne haragudj meg a Világra, hiszen ezzel semmit sem érsz el.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ma úgy érzed magad, mint hal a vízben. Minden sikerül! Nagyon sokat dolgoztál az utóbbi időben, és a gyümölcsök lassan kezdenek beérni. Már főnökeidnek is feltűnik, hogy a termés nagyon bőségesnek ígérkezik. Több munkatársad ajánlkozik, hogy segítenek szüretelni, de te visszautasítod közeledésüket.

Exit mobile version