Napi horoszkóp (12.12., szerda)

nlc | 2001. December 12.






   
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy megbeszélés nagyon elhúzódik, így az este is a munkahelyeden talál. Már éppen összekészülődnél, amikor lecsap rád egyik munkatársad, hogy segítségedet kérje. Nincs más választásod, ezért meghívod egy közeli mulatóba, hogy nyugodtan beszéljetek. A beszélgetés sokkal érdekesebben alakul, mint ahogy arra számítottál.








   
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Azt hiszed, hogy kedvesed nem mindenben mondott igazat a családjával kapcsolatban. Nem azért haragszol meg rá, mert elferdítette a valóságot, hanem azért mert nyakon csípted, hogy nem bízik benned eléggé. Amikor hazaér, mindezt a nyakába borítod és legnagyobb meglepetésedre nem is próbál kibújni vádjaid alól. Nagyon sokáig fennmaradtok, hogy mindent megbeszéljetek.








   
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem számítasz arra, hogy érzelmi életed percek alatt romba dőlhet. Hirtelen megjelenik a színen egy kedves Rák, akivel el tudnád képzelni a további életed. Nagyon korán mondasz ki megfellebbezhetetlen mondatokat, és ha most nem figyelsz oda a mondanivalódra, már nem lesz kihez hazamenned. Most könnyen a két szék közül a pad alá eshetsz.








   
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A karácsony közeledtével igyekszel minden ajándékot végre beszerezni, de ez egyáltalán nem megy olyan könnyen. Még azt sem tudod pontosan, hogy mivel lepd meg szeretteid. Ma sikerül néhány holmit beszerezned, de egy háztartási gépet az orrod elől visznek el a boltból. Nagyon elkeseredsz, amikor ezt észreveszed, és abbahagyod mára az ajándékvadászatot.








   
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon türelmetlen vagy. Most arra lenne szükséged, hogy lassan végiggondold a lehetőségeket, és csak azután döntsél. Lendületed nem, hogy nem segíti a mostani problémád megoldását, hanem egyenesen hátráltatja. Igyekezz megnyugodni, és higgadtan foglalkozni az előtted tornyosuló kérdésekkel.








   
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az önállóság már nem csak álom lehet a számodra. Terveid kezdenek megvalósulni, de ennek nem mersz örülni. A függetlenség valóban nehézséget is jelenthet, ha nem használod ki ezt a helyzetet. Most arra van szükséged, hogy minél több helyzetben kipróbáld magad, hogy meggyőződhess: te egyedül is képes vagy az életre és az előrejutásra.








   
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Olyan híreket hallasz, amelyet nem akarsz és nem is tudsz elhinni. Rajtad kívül szinte mindenki tényként fogadja el a hallottakat. Igyekszel meggyőzni arról a többieket, hogy ne adjanak hitelt az ilyen és ehhez hasonló híreszteléseknek. Senki sem díjazza az erőlködésed, hiszen a történtek a hallottakat látszanak igazolni. Azért ne csüggedj!








   
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tele vagy ambivalens érzelmekkel egy munkád kapcsán. Nem tudod, hogy kinek adj igazat egy vitás kérdésben, és ezért bizonytalanul döntesz több kérdésben. Amikor hazaérsz megosztod problémáidat kedveseddel, és te lepődsz meg a legjobban, amikor nagyszerű javaslattal áll elő. Kapcsolatotoknak is jót tesz, hogy néha újból és újból rácsodálkozol nagyszerű gondolataira.








   
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Minden idődet a munkahelyeden töltöd, vagy kedveseddel rohantok egy-egy programra. A mai nap eszedbe jut az, hogy itt lenne az ideje, hogy megpihenj. Nem tudod, hogy hogyan lehet mindehhez hozzáfogni, de legalább az elhatározás kikristályosodik benned. Hazafelé menet egy nagyon szép ruhadarabot látsz meg, és nem tudsz ellenállni a kísértésnek, megveszed.








   
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon sok időt töltesz barátaiddal, és ez lassan “meglátszik” rajtad. Nehezen tudod magad függetleníteni a véleményüktől. Ha továbbra sem változtatsz ezen a felálláson, könnyen magaddal kerülhetsz összetűzésbe. Családi programra vagy hivatalos, de nem készülsz fel arra, ami ott vár téged.








   
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy üzleti vállalkozás felkelti érdeklődésedet. Nem tudod, hogy hogyan fogj bele, ezért szakember véleményét kéred. Nem is tudod, hogy mennyire jól választottál, mert az illető személyében nem csak egy jó szakembert, hanem egy izgalmas Oroszlánt is megismerhetsz. Nagyon jól érzed magad a társaságában, ezért bízol a folytatásban.








   
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Párkapcsolatodat egy váratlan esemény befolyásolja. Hajlamos lennél mindent a sorsa bízni s várni a helyzet elrendeződését. Nem jó taktikát választottál! Ha most tevékenyen részt veszel a probléma felszámolásában, sokkal hamarabb tiszta vizet önthettek a pohárba.
Exit mobile version