Napi horoszkóp (12.14., péntek)

nlc | 2001. December 14.






   
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Barátaid napok óta nyaggatnak a hétvégi programmal kapcsolatban. Tudod, hogy döntened kéne, de a sürgetésük csak lassabbá tesz. Kedvesed nem bírja tovább a várakozást, ezért helyetted is dönt. Amikor tudomásodra jut, hogy mi történt, éktelen haragra gerjedsz. Értsd meg a helyzetet, és ne veszekedj fölöslegesen!








   
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma olyan dolgokat kell elintézned, amihez semmi kedved sincs. Nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá, és az sem tiszta számodra, hogy kitől kérhetsz segítséget. Nézz szét magad körül, mert sokkal közelebb van a segítség, mint ahogy ezt előzőleg képzelted. Kedvesed nagyon fáradt, de ennek ellenére igyekszik minél több problémát levenni a válladról. Legyél nagyon hálás neki ezért az áldozatért, hiszen megérdemli.








   
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mindenki megtalál téged, ha segítségre lenne szüksége. Néha élvezed ezt a szerepet, de most fáraszt. Nem akarsz senkit sem megsérteni, de mégis ez történik, amikor sorban visszautasítod a telefonálókat. Nincs értelme nekiállni magyarázkodnod, hiszen úgyis csak a saját problémájukkal vannak elfoglalva, és senki nem kíváncsi a te verziódra.








   
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma csúnya összetűzésnek leszel tanúja. Amikor a felek nem tudnak igazságot tenni, tőled kérnek segítséget. Egyik féllel sem értesz egyet, de ők nem érik be ezzel a véleménnyel. Minél tovább beszéltek a helyzetről, annál jobban belezavarnak a saját álláspontodba. Jól teszed, ha minél előbb pontot raksz a dolog végére és visszatérsz az íróasztalodhoz.








   
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hetek óta azt tervezgeted, hogy hogyan töltitek el a hétvégét, de most az utolsó pillanatban minden kútba eshet. Nem érzed magad felelősnek a történtekért, pedig nem vagy teljesen vétlen! Haragszol az egész világra, így azt sem veszed észre, hogy barátaid jobbnál-jobb ötletekkel bombáznak és próbálják eléterelni a figyelmedet a kellemetlenségekről. Hálásabb is lehetnél!








   
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy érzed, hogy nincsenek megelégedve a munkáddal, de ennek semmi alapja nincs. Amikor egyik kollégád mindezt a szemedbe mondja, nehezen hiszel neki. Ma idő előtt haza kell rohannod, mert a szerelő éppen mostanra jelentkezett be. Ne felejtsd el az időpontot, mert nagy szükséged van a megjavított mosógépre!








   
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Munkatársaidnak közted és egy kollégád között kell választaniuk. Nagyon készülsz erre a megmérettetésre, és úgy érzed, hogy abszolút nyerő helyzetből indulsz. Ne bízd el magad, mert akkor könnyen szembe találod magad a valósággal. Ne izgulj, hiszen ez csak egy pillanatnyi szavazás, amely a jövő folyamán módosulhat.








   
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon korán érsz haza, és azonnal hozzákezdesz, hogy közös otthonotokat kitakarítsd. Mikorra Kedvesed megérkezik, már túl vagy a feladat nagy részén. Nem is érti, hogy hirtelen miért vagy ennyire aktív. Nem is kell magyarázkodnod, de ezzel már biztosítottad magadnak a kellemes estét és a nyugalmat.








   
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Családod olyan kérésekkel fordul hozzád, hogy minden befolyásodat latba kell vetned. Nem szereted az ilyen helyzeteket, amikor ki kell használnod a kollegáris és a hierarchikus viszonyokat. Nem most teszed először, de valahogy nehezedre esik beletanulni mindebbe. Ne izgulj, nincs is arra szükség!








   
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma minden figyelmedet tanulmányaid kötik le. Nagyon sok feladattal kell időben elkészülnöd, így munkatársaid unszolásának nem engedsz, és nem töltöd velük a délutánt. Cseppet se csüggedj, hiszen lesz még elég lehetőséged arra, hogy nyugodtan beszélgessetek. Az év végi hajrá finisébe értek, ezért egyre kevesebb időd jut magadra.








   
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egész nap rohangálsz. Ez az újfajta munkastílus azonban nem fáraszt ki, inkább élvezed a változatosságot. Csak este veszed észre, hogy még egy falatot sem ettél, és akkor bőven pótolod. Kedvesed nagyon megörül, hogy hosszú idő óta először te bújsz hozzá, és kéred segítségét.








   
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél valamilyen alkotó tevékenységbe belekezdeni, de ezt a törekvésedet környezeted nem nézi jó szemmel. Igyekezz őket meggyőzni arról, hogy neked szükséged van erre. Lehet, hogy sokak számára nem meggyőzőek az érveid, de a végén minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd. Sokat foglakozol olyan dolgokkal, amelyeken nem tudsz változtatni. Ez a tehetetlenség visszahúz, így ideje lenne változtatni!
Exit mobile version