Napi horoszkóp (12.15., szombat)

nlc | 2001. December 15.






   
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Leülsz tévét nézni és egyhamar nem kelsz fel. Régebben nagyon utáltad az ilyesfajta semmittevést, de most szükséged van a lustálkodásra. Egy barátod felkeres, és elhív egy moziba. Szívesen vele mész, hiszen régen nem beszélgettetek már vele. A film után beültök egy sörözőbe és kellemesen elbeszélgettek.








   
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Mindenki jobban tudja, hogy mi a jó neked, ezért jobbnál jobb ötletekkel állnak elő szeretteid. Hiába igyekszel megmagyarázni számukra, hogy mit is szeretnél valójában, az csak süket fülekre talál. Nem tudod, hogy még mennyi ideig viseled el azt a helyzetet, hogy mindenki te dolgoddal van elfoglalva. Nem vágysz másra, csak egy kis nyugalomra, de ezt most nem kaphatod meg.








   
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon keményen kiállsz egyik barátod mellett, pedig így kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Nem foglalkozol a következményekkel. Kedvesed igyekszik tompítani a véleményedet, de ezért csak megharagszol rá. Úgy gondolod, hogy még azelőtt elindulsz haza, mielőtt egymásnak ugranátok a többiek szeme előtt. Többen próbálnak megnyugtatni, de ez senkinek sem sikerül.








   
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Végre ma kettesben lehetsz kedveseddel. Az utóbbi időben nagyon keveset találkoztatok, így nem tudtok betelni egymás közelségével. Szerencsére mindketten ugyanazt a programot terveztétek mára, így semmiről sem maradtok le. Régen nem voltatok egymáshoz ennyire közel és ennek most minden percét élvezitek. Ha megszólal a csengő, ne nyissatok ajtót, hiszen ebben a meghitt hangulatban senkinek nem lehet helye mellettetek.








   
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Napok óta nem tudod kitörölni a gondolataidból egy vonzó Bak képét. Tudod, hogy nincs értelme egy múló szeszélyért feláldoznod kapcsolatodat. Nehéz ilyenkor megfogadni a tanácsokat, hiszen ebben az esetben az értelmed és az érzelmeid is csatázik benned. Még nem dőlt el a meccs, de lassan te is az eszed mellett szavazol. Hidd el, hogy jól döntesz!








   
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egész nap csak a lakás csinosításával vagy elfoglalva. Igyekszel eltüntetni a nyomokat, hogy már hetek óta nem is nyúltál a porszívó után. Késő este végzel, és már nincs másra erőd, csak lefeküdni és élvezni a semmittevést. Holnap menj el egy moziba, akár egyedül is, ha kedvesed nem lelkesedik az ötletért.








   
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szeretnél nagyon sokat pihenni ezen a hétvégén. Ez a cél lebeg a szemed előtt, és azért, hogy elérd ma szinte mindenre hajlandó vagy., Minden találkozót és programot lemondasz, hogy nyugalmadat senki se zavarhassa meg. Épp lefekvéshez készülődsz, amikor megdöbbentő híreket kapsz egyik rokonodról.








   
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma mindenki megtalál. Egész nap csöng a telefon, és mindenki tőled akar tanácsot kérni. Mindenkivel szóba állsz, végighallgatod és igyekszel jó választ adni a kérdéseikre. Nem mindenki lesz elégedett azzal, amit hallott, de ezt nem is várhatod. Készülj föl arra, hogy senki sem szereti meghallgatni, hogy hogyan kéne élnie az életét még akkor sem, ha ebben teljesen igazad is van.








   
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szeretnél kifutni a világból, mivel kitűzött céljaidat egyre nehezebben éred el. Az utóbbi időben hozzászoktál, hogy a szakmai sikereid egymást érik és ez elbizakodottá tett. Vedd észre, hogyha magánéleted semmivel sem összekeverhető. Elérkezett az idő, hogy a privát szférádat is felépítsd, nem gondolod?








   
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Pénztárcád ma jócskán megcsappanhat, hiszen végre nekiállsz bevásárolni. Annyi szép dolgot találsz, hogy nem is tudsz dönteni. Jól gondold meg, nehogy túlzásokba ess. Kedvesed igyekszik ebben segíteni, de ez nem sikerül neki, inkább hátráltat a keresésben.








   
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy családi vita a te győzelmeddel zárul. Igaz, hogy senki sem ismeri be, hogy hibás álláspontot képviselt, de mégis a te ötletednek szavaznak zöld utat. Szüleid úgy érzik, hogy egyik rokonoddal nagyon keményen bántál, de ezt nem akarják a fejedre olvasni. Amikor mégis tudomásodra jut a véleményük, igyekszel magyarázatot találni a történtekre.








   
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Úgy ébredsz fel, hogy tele vagy tervekkel. Gyorsan kipattansz az ágyból, de valahogy mégsem sikerül mindent időre elvégezni. Amikor feleszmélsz már dél van, és ez csomó dologra nem jutott időd. Ahelyett, hogy gyorsítasz, inkább nyugodtan csináld a dolgodat. Hidd el, hogy ennek sokkal több értelme van, mint gyorsan mindent összecsapni.
Exit mobile version