Napi horoszkóp (12.26., szerda)

nlc | 2001. December 26.






   
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kedveseddel nehezen készültök el, így csak késve indulhattok. Barátaitok nem számítanak másra, de azért készülj föl néhány csípős megjegyzésre. Lehet, hogy nehezen tudod most elviselni ezt a véleménynyilvánítást, de most nem tehetsz mást. Egyik ismerősöd érdekes hírrel érkezik az összejövetelre. Azonnal ki akarod deríteni, hogy a hír mögött mennyi a valóság. A hosszas telefonálás többeknek nem nyeri el tetszését.








   
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem mered kedvesednek beismerni, hogy meglepetése nem okozott osztatlan sikert. Úgy érzed, hogy megint nagyon sokat költött rád, de az ajándékkal nem sikerült maradéktalanul elnyernie tetszésedet. Mi lenne, ha máskor legalább néhány ötlettel segítenél neki, amikor tanácstalanul áll? Ha máskor így teszel, a csalódásod is sokkal kevesebb lehet.








   
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A tegnapi rossz hangulat nem múlt el nyomtalanul. Lehet, hogy neked van igazad, de mindketten sértetten viselkedtek. Egyikőtöknek sincs kedve békejobbot nyújtani, hiszen ezzel valamit be kéne ismerni. Ha nem nyomaszt a helyzet, akkor hagyd párod a “levében főni”, hogy ő adja be derekát.








   
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mindenkire ráfér a pihenés, és ez alól te sem vagy kivétel. Ha teheted, ülj le egy fotelbe, és vedd elő a kedvenc könyvedet. Ne érezd úgy, hogy pótolhatatlan vagy. Ha teret engedsz szeretteidnek is, akkor egyszer csak azt veszed észre, hogy megfőtt a leves, és a lakás szép tiszta. Engedd, hogy kényeztessenek, és óvjanak!








   
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy érzed, mintha a szabadság már ma véget érne. A tegnapi veszekedés után mindenkinek el kell magyaráznod, mi is történt valójában. Estére teljesen kifáradsz, hiszen nem áll másból az egész napod, mint abból, hogy érveket és indokokat keress. Szeretnél már túl lenni ezen a lidércnyomáson, amely néhány megfontolatlan szóval kezdődött.








   
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma lehetőséged van arra, hogy végre kifújd magad. Ha szól a telefon, ne vedd fel. Most néhány óra tökéletes nyugalomra lenne szükséged. Nézd át az ajándékaidat, mert nem is tudtál örülni a meglepetéseknek.








   
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap arra való, hogy megnézz egy jó filmet, vagy eljuss egy kitűnő színházi előadásra. Rá se ránts, ha többen furcsállkodva néznek rád ezért. Mindenki úgy ünnepel, ahogy neki az a legjobb. Hazaérve egy üzenet vár, és nemsokára váratlan vendég érkezik. Nem vagy felkészülve a jövetelére, de örülsz, hogy végre találkoztok.








   
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma minden nagyon egyszerűnek tűnik, csak a felkelés nem. Amikor túlvagy a nehezén, azonnal hozzáfogsz, hogy délutánra tökéletes házigazdává válhass. Mindennel elkészülsz, csak a vendégek késnek. Amikor megérkeznek, ne mutasd ki, hogy neheztelsz rájuk pontatlanságukért, erre most semmi szükség nincsen.








   
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kézenfogva sétálni a hóesésben… Milyen szentimentális kép, de te éppen erre vágysz. Legszívesebben mindent hátrahagyva odafutnál kedvesedhez, és elnézést kérnél mindenért. Lehet, hogy ezeket az érzéseket csak nehezen tudod legyűrni, de ne tedd. Hidd el, hogy ő is tisztában van az érzéseiddel, még akkor is, ha nem beszélsz róluk. Néha sokkal nehezebb meghallgatni a vallomásokat, mint mindezt kimondani.








   
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az ünnepi kavalkádban könnyen maradandó sérülésekre tehetsz szert. Figyelj oda, hogy hol hagysz egy-egy gyertyát őrizetlenül, mert most könnyen bekövetkezhet az, amire nem is számítasz. Kedvesed nagyon későn érkezik meg hozzád, így már nem tudtok beszélgetni. Nem tudod, hogy hol töltötte az elmúlt napokat, és ezek a kérdések egyre jobban feszítenek. Itt lenne az idő, hogy beszéljetek!








   
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Barátaid olyan szórakozóhelyre invitálnak, ahol biztosan elfeledkezel problémáidról. Nagyon gondosan előkészítették a terepet, de a mai eseményekre még ők sem gondolhattak. Amint belépsz az ajtón, egy régi barátodba botlasz. A találkozás nagyon csúnyán zárul, így fejvesztve távozol az összejövetelről.








   
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Úgy viselkedsz, mint egy anyaoroszlán, amikor egyik családtagodat egy ismerősöd megbántja. A kellemes hangulat nagyon gyorsan eloszlana, ha lélekjelenléted nem mentené meg a helyzetet. Miután elülnek a vihar hullámai, nyugodtan hívd félre a “bajok okozóját”, és ereszd rá minden indulatodat. Nem kell most a mások érzéseivel foglalkoznod!
Exit mobile version