Napi horoszkóp (03.28., csütörtök)

Aida | 2002. Március 28.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tele vagy energiával és még az sem keserít el, hogy főnökeid egészen más pályát szántak Neked. Tisztában vagy az értékeiddel és azzal is, hogy milyen karriert futhatsz be. Önbizalmad szerencsére kezd visszatérni és ez újabb tartalékokat szabadít fel benned. Használd ki a kínálkozó alkalmat, mert most nem lehetsz tékozló!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy nagyszerű vacsorára vagy hivatalos, ahová egyik kollégádat is elhívják. Persze nagyon örülsz, amikor találkoztok, de egy hosszú beszélgetés után be kell látnod, félreismerted! Sokkal érdekesebb ember, mint ahogy te azt elképzelted. Az este végére még egy közös munkában is megegyezhettek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Családi perpatvar, és mindenfelé nyugtalanság. Lehet, hogy mindez kívülről nem látszik, de Te és szeretteid nagyon feszült napot éltek át. Persze ezek ellenére igyekszel tenni a dolgod, de az utolsó pillanatban becsúszhat egy apró hiba. Ha nem tudsz odafigyelni ezekre a dolgokra, nyugodtan kérj segítséget környezetedtől.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvesed napok óta nagyon különösen viselkedik. Régi félelmeid ismét felébrednek, de igyekszel figyelmen kívül hagyni ezeket. Igyekszel úgy viselkedni, mintha nem lennének kétségeid, de a színészkedés nem a te műfajod!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon rosszkedvűen ébredsz és ezt a hangulatot semmi sem tudja elűzni. Az értekezleten sem szerepelsz úgy, ahogy azt többen elvárnák tőled. Ne kezdj el magyarázkodni, inkább szedd össze magad és állj neki a mindennapi tennivalóknak. Egy barátod kér, hogy találkozzatok munka után. Most nem mondhatsz nemet, hiszen az utóbbi időben többször is kikosaraztad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
tehetetlen vagy egy fontos ügyben. Lehet, hogy mindenki csak benned bízott, de sajnos most csalódniuk kell. Ne ragadj le ennél a helyzetnél, hanem minél gyorsabban igyekezz tovább indulni. Most szükséged van lélekjelenlétedre, mert ellenkező esetben könnyen átcsaphatsz önsajnálatba, és arra most senki sem kíváncsi.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Munkád ma sok problémát jelent a nap folyamán. Munkatársaid nagyon rossz híreket kapnak, így egyiküket sem tudod rávenni, hogy segítsenek Neked egy feladatnál. Amikor segítséget kérsz a Főnöködtől, nem sok elismerést kapsz kollégáidtól. Nem várhatod el tőlük, hogy most megértsék a te helyzeted.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon sok munkád van, mégis neked kell többet tenned azért, hogy egyik munkatársaddal minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Nagyon hiányozna, ha nem tudhatnád magad mellett, így igyekszel ezért mindent bevetni. Kedvesed egyedül hagy egy olyan ügyben, amelyben pedig neki nagyobb a jártassága. Most már nem halogatod tovább, egyszerűen ajtót mutatsz Neki. Lehet, hogy elhamarkodottnak tűnik a döntésed, de igazad van.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az utóbbi időben hozzászoktál ahhoz a gondolathoz, hogy csak magadra számíthatsz, így most nem tudsz mit kezdeni egy helyzettel. Főnököd szeretne ismét csapatjátékost csinálni belőled, így beoszt melléd egy kollégát. először nagyon bizalmatlan vagy az új jövevénnyel szemben, de lassan mégis megbékélsz a helyzettel. A végén még be kell látnod, hogy jót tesz a társaság?

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Hidd el, hogy nincsenek olyan helyzetek, melyeket felesleges megélni. A mai szituáció nem szerez neked sok örömet, de nagyon sokat tanulhatsz belőle. Ismét megismerheted egyik munkatársadat, és ez azért is fontos, mert a közeljövőben kettesben kell egy fontos ügyet megoldanotok. Hidd el, hogy akkor a pillanatnyi tapasztalataid komoly előnyt jelentenek majd.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egyik rokonod olyan híreket mond, melyeket csak nehezen tudsz elhinni. Lehet, hogy eddig nagyon elfogadó voltál a környezeteddel szemben? Tanulj ebből a helyzetből, és máskor ne adj ki mindent magadból olyanoknak, akiket nem ismersz eléggé. Legyen ez a tanulópénz!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Úgy érzed, hogy a mindennapok taposómalma magába szippant és ezért nem tudsz mindig úgy cselekedni, ahogy szeretnél. Persze minden csak rajtad múlik. Ha nemet tudsz mondani vonzó kihívásoknak, akkor könnyen kiléphetsz ebből a körből. Ellenkező esetben azonban a munka teljesen magával ragad és csak nagyon kevés idő juthat a magánéletedre.

Exit mobile version