Napi horoszkóp (04.13., szombat)

Aida | 2002. Április 13.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Attól félsz, hogy egy elhamarkodott mondat sokakat eltávolít a közeledből. Persze nem eszik olyan forrón a kását, de te egyre visszafogottabban viselkedsz. Nem szokták meg tőled azt, hogy csöndben ücsörögsz, ezért egyre többen vesznek körül azzal a céllal, hogy beszélgessetek. Örülj ennek az érdeklődésnek, hiszen így csak az derülhet ki, hogy semmi sem sült el rosszul.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma mindent megvehetsz, amit csak szemed-szád kíván. Félsz attól, hogy túllősz egy bizonyos határon, de józan ítélőképességed az utolsó pillanatban visszarángat az észnélküli herdálástól. Kedvesed legszívesebben csak kettesben töltené ezt a hétvégét, de legnagyobb bosszúságára kiderül az, hogy komoly kötelezettségeitek vannak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon fáradt vagy, de mégsem tudod magad kipihenni. Nagyon sok munkát vittél haza, így minél előbb nekiállsz, hátha előbb végzel. Számításaid azonban nem válnak be, mert rajtad kívülálló okok miatt még holnapra is marad valamennyi munka.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Barátaid gesztusát nagyon félreértheted. Csak jót akarnak Neked, de ennek ellenére mégis úgy viselkednek, mint elefánt a porcelánboltba. Olyan erőszakosan nyomulnak be a magánéletedbe, hogy még visszautasítani sem tudod Őket időben. Szerencsére az utolsó pillanatban hirtelen segítséged érkezik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyszerű hangulatban ébredsz. A délelőtti vásárlás alkalmával több dolgot sikerül elintézned, mint ahogy azt előre tervezted. Hazaérve Kedvesed már rendet rakott a közös otthonotokban, így nyugodtan pihenhetsz délután. A meghitt vacsora és a kellemes bor után a folytatást már a fantáziádra bízom.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Legszívesebben kivonulnál a világból, bezárnád magad mögött az ajtót. Néha nagyon nehéz megvalósítani azt, hogy egyedül maradhass, és ez most sem sikerülhet. Igyekezz úgy alakítani a programodat, hogy senkinek se tűnjön fel a rosszkedved, mert semmi értelme elkezdeni magyarázkodni. Ha ezt mégsem tudod elkerülni, ne menj bele a részletekbe, csak a kiváltó okról beszélj.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egészen megrémülsz attól, ahogy Kedvesed ragaszkodik hozzád. Még te sem érted pontosan, hogy mitől is félsz, de most nem foglalkozol ezekkel a dolgokkal. Egyik barátod komoly problémával küszködik, és tőled kér segítséget. Szívesen sietsz a segítségére, és így végre t6örleszthetsz Neki valamit.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kedvesed már nem akar meggyőzni az igazáról. Az utóbbi időben olyan sokat vitatkoztatok lényegtelen, vagy kevésbé fontos dolgokról, hogy ma már nem is akar beszélni semmiről. Sajnos félreérted viselkedését, és rossz következtetésre jutsz. A nagy kibékülés helyett jól összevesztek, így még a nyugalom illúziója is elveszett számodra.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A tegnapi beszélgetés után végre tiszta vizet öntöttetek a pohárba. Mindketten más-más dologról beszéltetek és egy hosszú beszélgetés kellett ahhoz, hogy tisztázzátok az álláspontotokat. A megnyugvás után jöhet az ünneplés; menjetek el egy elegáns étterembe és utána irány a kedvenc szórakozóhelyetek. Most ne légy tartózkodó, nyugodtan öleld át Kedvesedet, ha éppen ahhoz van kedved.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az egész napos takarítás, rendcsinálás nagyon kifáraszt. Úgy érzed, hogy semmihez sincs kedved, így addig ügyeskedsz, amíg sikerül lemondani az esti programot. Persze nem lehet minden felhőtlen, mert egyik ismerősöd rövididőre megzavarja szerelmes kettősötöket.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egész nap azon rágódsz, hogy jó döntést hoztál-e. Kedvesed nem tudja, hogy hogyan tudna ebben segíteni. Folyamatosan kérdezget, de nem tudsz mit válaszolni. Egy idő után azonban kezdi feladni, így magadra maradsz erre a napra.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egyik ismerősöd igyekszik rád erőszakolni egy programot, de az utolsó pillanatban sikerül kibújnod. A nap úgy telik, ahogy azt előre eltervezted, egy apró bosszúságtól eltekintve. Egyik ismerősödnek kölcsönadtál egy számodra fontos tárgyat, melyet elhagyott. A bejelentés nem ráz meg annyira, de amikor rájössz arra, hogy mikor történt ez az eset, nagyon elkedvetlenedsz.

Exit mobile version