2004. március 30-tól április 5-ig

nlc | 2004. Március 30.
Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ezen a héten munkád, hivatásod során szinte saját magadat hátráltatod feladataid megoldásában. Ezt egy nagyon egyszerű módszer segítségével éred el: egyáltalán nem hiszel most saját képességeidben, s minden pici kritika és észrevétel – legyen bármilyen jó szándékú is – azt jelentheti számodra, hogy tehetségtelennek, alkalmatlannak érzed magadat. Nagyon sokat gondolkodsz azon, hogy vajon a helyeden vagy-e, s ha nem, akkor milyen irányban indulhatnál tovább. Nem célszerű azonban ezen a héten komoly lépéseket tenni a változtatás irányában, hiszen lehet, hogy hamarosan mindent másként látsz majd. Rájöhetsz majd, hogy nincs is semmi gond a munkádban felmutatott eredményeiddel.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Ezen a héten fokozottabb hangsúlyt kell helyezned a baráti kapcsolataidra, s egyben ez az a területe életednek, ahol a legsérülékenyebbek a kapcsolataid. Olyan vitákat kezdeményezhetsz baráti körödben, amelyeket nehéz lesz majd „mederben tartani”, s a vége könnyen lehet nagy veszekedés ezeknek a nézeteltéréseknek. Odáig fajulhat a dolog, hogy szakítás lesz ezekből a vitákból, s az így kialakult helyzetet már nagyon nehéz megváltoztatni, jóra fordítani. Gondold végig, mennyire hiányoznának ezek a kapcsolatok az életedből, s ha tényleg összevesznél egy-egy barátoddal, akkor lenne erőd megtenni az első lépést a békülés felé? Hiszen általában ez az első lépés a legnehezebb.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Nem egészen úgy alakulnak pénzügyeid ezen a héten, mint ahogyan szeretnéd. Központi kérdés lesz most életedben az értékek témája, s ebbe bizony a pénz is beletartozik. Lehet, hogy a most érvényben lévő erők csak arra szeretnének rávilágítani számodra, hogy gondolkodj el azon, hogy vajon az életben mi jelent neked valódi értéket, s mi az, ami a „sallang”, vagyis fölösleges dolog, mégsem tudsz róla lemondani. Valószínűleg ebben segít a mostani folyamat, s sokkal könnyebbé, s kellemesebbé teheted, ha valóban elgondolkodsz az értékek szerepéről életedben. Lehet, hogy barátaid kölcsönt szeretnének tőled kérni, de most – sajnos – abban a helyzetben vagy, hogy lehet, hogy Te is ugyanezt teszed.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Érzékenységed ezen a héten maximálisan megmutatja magát, s hangulatod is igen változó lesz. Igazi Rákhoz méltóan egyáltalán nem áll távol tőled a fenti lelkiállapot, de azért ritka, hogy ennyire szélsőségesen nyilvánul meg. Olyan érzékeny vagy, hogy elég, ha valaki egy kicsit „csúnyán” néz rád, vagy egy rossz hangszínt használ a veled való beszélgetésben, s máris kész a sértődés, amelyből aztán nehezen keveredsz ki. Annak, akire ily módon megsértődtél, nehéz dolga van, amikor ki szeretne téged engesztelni. Ezen a héten nagyon vágysz a romantikára, s nem is lenne rossz ötlet, ha ezt nyíltan megbeszélnéd partnereddel. Ha benne is megvan a hajlam erre, akkor nagyon szép napokat tölthettek együtt.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Általában nagyon fontos neked az, hogy határozottnak, erősnek érezhesd saját magadat, s nem szívesen beszélsz azokról a gondolataidról, amelyeknek alapján „gyengének”, s sebezhetőnek hihetnének téged mások. Most viszont még saját magad előtt is letagadod őket, aminek megvan az a veszélye, hogy kezelni sem tudod őket majd. Gondolkodj el azon, hogy az igazi erő, lehet, hogy éppen ahhoz kell, hogy meg merjük mutatni másoknak sebezhetőségünket. Az igazán erős emberek általában tudatában vannak saját erejüknek, ennél fogva rendkívül szelídek, s gyakran megengedik maguknak azt, hogy elérzékenyüljenek. Neked sem kell félned attól, hogy kimutasd érzelmeidet.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Olyan mélyről jövő gondolataid, meglátásaid lesznek ezen a héten, amelyek nagy segítséget nyújtanak neked életed minden területén, tehát munkádban s magánéletedben egyaránt. Általában racionálisan gondolkodsz az élet dolgairól, tehát problémáidat, életed eldöntendő kérdéseit mindig észérvekkel gondolod végig, s intellektusod segítségével döntesz. Most olyan gondolataid lehetnek, amelyek megoldást nyújthatnak életed megoldandó problémáiban, ám nem tudod racionálisan követni, hogy honnan jöttek ezek a meglátások. Valószínűleg magasabb szintről kapsz most segítséget, s a szellemi világból segítenek neked, ám ennek a világnak nem sok köze van a racionalitáshoz. Hogy el tudod-e fogadni ezt a segítséget, az már a Te szabad akaratod függvénye.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Lehet, hogy a múlt hét alkalmat adott neked egy nagyon erotikus, ám titkos viszony kialakítására? Vagy csak most gondolkodsz azon, hogy vajon mi lenne, ha ilyen kapcsolatot alakítanál ki egy számodra nagyon vonzó emberrel? Lehet, hogy barátaidtól kérsz segítséget és tanácsot ebben a témában. Ők bizony szélsőségesen reagálhatnak erre a kérésre, s lehet, hogy nem érzik át a probléma súlyát, ami számodra igen nehezen eldönthető kérdést képvisel. Rosszabb esetben előfordulhat, hogy egyenesen elítélnek ezekért a gondolatokért, s kétségbe vonják erkölcseidet. Tehát ügyelj arra, hogy kivel osztod meg legbensőbb gondolataidat, vágyaidat. Ha ebben a kérdésben nem vagy elővigyázatos, akkor bizony könnyen csalódhatsz.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Nagyon szélsőséges megnyilvánulásokat tapasztalsz ezen a héten a külvilágból. Ezeknek egy része nagyon kedves és jóindulatú megnyilvánulás, más része viszont szélsőségesen agresszív lehet. A hatások vegyesen fordulnak elő, s ennek következményeképpen egyik pillanatban nagyon jól érzed magadat a bőrödben, ám a következőben már egészen elkeseredhetsz. Gondolj arra, hogy a külvilág általában saját lelkünk eltitkolt, vagy részben tudatos vetületeit mutatja meg számunkra. Tehát, ha a külvilágban zavaros ingereket, változó hatásokat tapasztalsz, akkor ez azt is jelentheti, hogy benned vannak olyan eldöntendő kérdések, amelyek kapcsán nem tudsz állást foglalni, hiszen szélsőséges gondolataid vannak róla.

NYILAS (November 22. – December 21.)
Még mindig a családod és családi kapcsolataid állnak az életed középpontjában. Lehet, hogy a múlt héten egymásra találtatok családtagjaiddal, s egy-két nagyon jó beszélgetésben is részetek lehetett. Ezen a héten olyan dolgokat is megtudhattok egymásról, amit talán nem is gondoltatok volna. Furcsa lehet ráérezni arra, hogy nap mint nap együtt élünk valakivel, mégis milyen kevéssé ismerjük a lelkét. Nem mindig mutatjuk meg egymásnak lelkünk legmélyét, hiszen ehhez nagyon nagy bizalom kell. Mégis, nincs annál csodálatosabb dolog, mint ha teljes egészében felvállaljuk magunkat, s legalább otthonunkban, szeretteink között nem kell titkolóznunk. Ennek persze az a feltétele, hogy maximálisan elfogadjuk egymást.

BAK (December 22. – Január 20.)
Ezen a héten bebizonyosodhat számodra, hogy alaptalanok voltak egzisztenciális félelmeid. Olyan pénzösszegeket kaphatsz munkahelyeden, amelyekkel elismerik tehetségedet és rátermettségedet. Tagadhatatlan, hogy jólesik, hogy gondoltak rád, s kicsit megnyugszik a lelked is: rájössz, hogy szükség van munkádra, s hogy – egyelőre – biztosan nem fenyeget az a veszély, hogy elveszíted állásodat, munkádat. Talán senki sincs, akinek ennyire fontos lenne, hogy mit mutat fel karrierjében, mint neked. Természetes tehát, hogy minden olyan benyomást a lelkedre veszel, ami azt mutatja számodra, hogy nem biztos az egzisztenciád. Akkor vagy igazán nyugodt, ha hosszabb távra is biztosítva látod céljaid elérését. Ami nagy pozitívum: ezekért a célokért nagyon sokat tudsz dolgozni, s munkabírásod, terhelhetőséged óriási.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Lehet egy olyan szerelmi kapcsolatod bimbózóban ezen a héten, amelybe nagyon sok energiát, érzelmet, s pénzt is fektetsz. Elhalmozod apróbb és nagyobb meglepetésekkel a kiválasztottadat, s nem sajnálsz semmilyen jót tőle. Azonban megnézted már azt, hogy Ő valóban vonzódik hozzád? Vagy egyszerűen csak tetszik neki ez a nagy-nagy rajongás? Nehéz eldönteni a kérdést, hiszen kinek ne tetszene, ha „körülugrálják”, s elhalmozzák kedvességgel, ajándékokkal! Mégis jó lenne megtudnod, hogy választottad saját magadért kedvel, vagy pedig viselkedésed tetszik neki. A kettő egyáltalán nem ugyanaz. Fokozatosan csökkentsd egy kicsit a rajongásod mértékét, s meglátod, hogy valójában hogyan viszonyul hozzád.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Rengeteg elfojtott indulat munkál a lelkedben ezen a héten. Lehet, hogy a külső szemlélő azt látja rajtad, hogy a mosolyod angyali, s nagyon nyugodt vagy. A felszín alatt mégis munkál egy nagyon dinamikus erő, amely előbb vagy utóbb biztosan a felszínre tör. Ebben az esetben azonban könnyen előfordulhat, hogy „kő kövön nem marad”, s nagyon látványosan nyilvánulnak meg ezek az indulatok. Lehet, hogy okosabb lenne néha teret engedned tudatosan a feszültségek levezetésének. Ezt nem csak veszekedéssel lehet megoldani, hanem dinamikus sportokkal is, mint amilyen például a fallabda. Nem beszélve arról, hogy a jó szexualitásban is rengeteg energia és indulat szabadul fel, és sokkal kellemesebb módja a feszültségek transzformálásának, mint a veszekedés.

Exit mobile version