HALAK (02.20-03.20) – Divathoroszkóp

nlc | 2004. Augusztus 24.







Színei:
Algazöld, vízzöld, rózsaszín, világos lila, áradó, vágyteljes színek.

Milyen textilt viseljen?
Könnyű hernyóselymet, vagy műselymet és tüllt, valami színjátszó árnyalatban.

Öltözködése jellemzői

Odaadó, gyengéd, megihlető múzsa, vagy hérosz. Fellépése visszafogott és szerény, tekintete vízszerűen tiszta és néha merengő, hangja lágy és halk. Tündérszerű megjelenése által leginkább kecsesnek és törékenynek tűnik, gyakran sugárzik belőle titokzatos átszellemültség. Ruházata néha elvontnak tűnik. Képes a turkálóban a legjobb dolgokra bukkanni. Szeret bő, leomló anyagú ruhákba öltözni, kedveli a változatos színekből összeállított, fantáziában gazdag modelleket.

A Halak férfi öltözéke

Szerzetes jellegű holmikban van odahaza, egyszerű szandálban vagy mezítláb. Eleve szeret meztelen lenni. Csuhaszerű szerzetesöltözékben járkál, esetleg rövidnadrágban és pólóban. Estélyre színjátszó nadrágot és lezser, vékony zakót vesz fel, háttérben marad eleganciájával és pasztell színeivel.


A Halak nő öltözködése

Kedveli a ringy-rongy divatot, a pántos szandálokat, az indiai ruhákat, az elmosódott, határvonalak nélküli színeket. Estélyi ruhájához fátyol tartozik, kissé menyasszonyos jelleggel, áttetsző jellegű, szó szerint tündéri modelleket keres. Gyakran maga készíti őket.


Híres Halak

Elizabeth Taylor, Ringo Starr, Ursula Andrews, Sharon Stone, Jászai Mari

Exit mobile version